Darubontás

A Szentháromság tér 6. sz. alatti Pénzügyminisztérium épületének felújítása kapcsán további közműépítések, közterületi átépítések lesznek, valamint a belső udvarban lévő toronydaru bontása is megtörténik, melyek részletezve az alábbiak:

– 2024. március 19-től 2024. március 28-ig az Országház utcában víz, csatorna bekötés építése, mely során az Országház utca lezárásra kerül, a közúti forgalom az Úri utcába terelődik át (a Vári buszok is ezen az útvonalon közlekednek).

2024. március 18-tól 2024. március 20-ig toronydaru bontása a Hess András téren, ami miatt a közúti forgalom kisebb mértékű terelésre kerül, a Hilton előtti területre terelődik át.

– 2024. március 18-tól megkezdődik a Fortuna köz közterületi átépítése is, melynek során a gyalogos átközlekedés ideiglenesen megszűnik, kb. két hétre. Első ütemben a Fortuna utca felőli oldala kerül átépítésre, majd a másik toronydaru elbontása után az Országház utca felöli oldal is átépítésre kerül. Várható befejezés 2024. április vége.


Megosztanád?

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .