Volt egyszer egy Budavári történetek

Kedves olvasóink!

Több mint 4 éve indult útjára a Budavári történetek 1. része a You Tube-on. Mi most felidézzük az Önök számára az elejétől fogva.


Nem állt meg az élet a pandémiás helyzetben sem a budai Várban, munkatársaink ebben a nehéz időszakban is azon dolgoztak, hogy a Nemzeti Hauszmann Program megvalósítása a tervek szerint haladjon, ugyanakkor azt is fontosnak tartották, hogy önkéntesként segítsék a Várban lakó idősebbeket. A járványhelyzet nyomán bevezetett korlátozások miatt a Várkert Bazár műsorát az online térben követheti a közönség, hétről-hétre izgalmas programokat kínál a Várkert online Facebook csatornáján.

A Nemzeti Hauszmann Program fejlesztési területein az elmúlt hónapokban is különleges leletek, a múlt fontos kultúrtörténeti töredékei kerültek elő; a középkor, a barokk-kor és a dualizmus időszakának emlékei is napvilágot láttak. Az ezekről készült összeállításunkat a Budavári Történetek című magazinműsorunk első adásában láthatják.

Megosztanád?

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .